Хотел Замъка Царево

Хотел

За построяване на комплекса са използвани само естествени материали – камък, дърво, гранит и полускъпоценни камъни.

На площ около 3000 кв.м са разположени 45 уютни двойни стаи, част от тях са със спалня, а останалите с единични легла.

Гостите могат да избират между двойна стая с изглед към морето, с изглед към парка на хотела, с изглед към басейна или към боровата гора до комплекса.

На разположение на гостите на хотел „Замъка“ са и 5 тройни стаи, 15 удобни апартамента, 3 семейни апартамента с кухненски бокс, 3 луксозни романтични ВИП студиа с кръгли спални.

Всички стаи са обзаведени с уникални и ръчно изработени мебели в стил Барок с невероятна дърворезба и разполагат с индивидуална баня, климатична система, телефон, сателитна ТВ, мини бар, интернет, тераса.  Апартаментите разполагат с климатици във всяко помещение.

Хотел "Замъка" е ориентиран към опазване на околната среда и здравословният начин на живот. Ето защо, в двора се отглеждат био зеленчуци, използват се слънчеви колектори за отопление на басейна, а отоплението е на газ. Осветлението в хотела е изцяло енергоспестяващо.

Клиентите на хотел "Замъка" са поставени на първо място с техните желания и капризи. За всеки отделен клиент се показва персонално внимание и обслужване с качествена храна, за да може съотношението цена/качество да бъде заслужено. Връзката с клиентите, удовлетвореността им и тяхната лоялност са на особена почит.

хотел
wifi
зелена свежест
снежна приказка
зима
парк царево

Начало /  / Хотел