Антицелулитен масаж - 12лв.

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти. Те са или загряващи, или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. 
Най-добрият вариант за добър успех - бърз, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. Това са т.нар. апаратни техники, които въздействат върху мускулите посредством ток. Освен че предизвикват разграждане на мастните клетки, те допринасят за доброто моделиране на силуета. По принцип масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър.

Възползвайте се от предложението ни - антицелулитен масаж на цели крака, седалище, ханш и паласки със специално олио 40 минути САМО 30 ЛВ.! 

Ако желаете, можете да комбинирате масажа и с антицелулитна ампула или целутрон ! 

Необходимо е предварително да си запазите час на 0590 522 72 или на 0888 437 987! Очакваме Ви!


Начало /  / Антицелулитен масаж