Хотел Замъка Царево

Кът за отдих в Царево и фитнес до морето в Китен

Националната кампания "За чиста околна среда - 2015г", е инициатора за построяването на кът за отдих в Царево и фитнес до морето в Китен. 

Министерство на околната среда и водите, и Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда проведоха конкурс през 2015г за най-оригинален и екологично познавателен проект на тема:

- "Обичам природата и аз участвам!" Средствата бяха предоставени от бюджета на Предприятието и са в размер на 3 500 хил. лв. Кметството в Китен бе одобрено по проект за 9 954.00 лева. Договорът е подписан на 18 юни 2015 година. 

Площадка с фитнес уреди на открито като гребец, кростренажор, степер и двоен ездач, беше изградена в градският парк "Морска градина". Има монтирани 20 пейки и 8 кошчета за отпадъци, както и информационна табела.

Чрез подписаният проект на 12 юни 2015г в Царево за 9 960,00 лв, е изграден кът за отдих. Той се намира на пристанищният залив в централната му част и пешеходната алея, която свързва града и кв. Василико. 

Теренът е почистен от отпадъци и е заравнен. Монтирана е беседка, пейки с пергула и 4 кошчета за отпадъци. Засадени са декоративни дръвчета и храсти.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Източник: bugrasdream


Начало /  / Кът за отдих в Царево и фитнес до морето в Китен