Хотел Замъка Царево

„Любовникът“: илюзорно бягство от реалността или блестящ избор на фантазии?

   Арт поток - фестивал на изкуствата, ще представи на своята сцена постановката "Любовникът" от известния британски драматург, режисьор и актьор Харолд Пинтер, носител на Нобелова награда за литература през 2005 година.
   Първоначално „Любовникът“ е представен като телевизионна пиеса през Март 1963 г., а по-късно се пренася и на театралната сцена. „Любовникът“ е странна, напрегната и интригуваща постановка, която разглежда сложните взаимоотношения в брака, по начин, който е толкова свеж и шокиращ и днес, колкото и преди повече от 50 години.
   В „Любовникът“, съпрузите Ричард и Сара (Деян Донков и Радина Кърджилова) са обикновена крайградска двойка. Зад затворените врати, на дома им, обаче те живеят в изненадващо и интригуващо споразумение: всеки ден, докато Ричард е на работа, любовникът на Сара идва в къщата. Междувременно Ричард посещава проститутка в града. Интересен е факта, че двамата говорят открито един на друг за извънбрачните си похождения без ревност, осъждение или гняв. Докато научаваме повече за делата на Сара и Ричард, виждаме как една съвременна двойка е намерила нетрадиционен начин да се справи с изкушенията.
   Можете да се насладите на провокативната постановка и блестящата актьорска игра на Деян Донков и Радина Кърджилова , на 19 Юли от 21:00 ч. на сцената на Народно читалище „Г. Кондолов-1914“.
   По време на гастрола си в Царево, известната двойка ще отседне в Хотел Замъка. Те ще бъдат настанени в елегантно обзаведена стая, която освен бароков интериор, предлага на своите обитатели и съвременни удобства! Актьорите ще имат възможност да ползват всички хотелски услуги, за да съчетаят ангажимента си с пълноценен отдих от който се нуждае всеки.


Начало /  / „Любовникът“: илюзорно бягство от реалността или блестящ избор на фантазии?