Хотел Замъка Царево

За

   Голямото събитие на Арт поток – фестивал на изкуствата през 2019-та година е спектакълът "Актрисата" от Питър Кулитър с участието на Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иван Панев и Павел Иванов. Той ще бъде представен на 28 Юли на плажа пред  Hacienda Beach  в Лозенец.
   „Актрисата“ – пиеса за последното представление на своенравната Лилия Мартин (Аня Пенчева), чието действие тече в гримьорната на театъра, отрупана с цветя и поздравителни картички. Оттам минават бившият ѝ съпруг, настоящият годеник, нейният син, агентът и режисьорът ѝ, а с всяка следваща среща емоциите изпълват все по-голямо пространство и повдигат въпроси за славата, властта и любовта, преди последният ѝ поклон да ги остави зад завесата.
Въпреки че Ламбо не играе от години, той е изкушен от колежката си Аня Пенчева отново да стъпи на сцената и да усети любовта на публиката, именно с този спектакъл.
   По традиция, Хотел Замъка е предпочитан от актрисата Аня Пенчева и Кирил Ефремов като място за отсядане по време на ангажиментите им към фестивала Арт Поток. Компания ще им правят големият Стефан Данаилов и останалите участници в представлението. Екипът ни им благодари,че избраха да се радват на свободното си време в Замъка. За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдат наши гости.

 


Начало /  / За "Арт Поток": „Актрисата“ е в Царево