Хотел Замъка Царево

Plasma Beauty Technology

На 18.10.2020г. НЕОПЕРАТИВЕН ПЛАЗМА ЛИФТИНГ НА КЛЕПАЧ в ЦАРЕВО !!! 

За всеки #ПриятелНаЗамъка ще има ПРОМО цени с 50% отстъпка.

Достатъчно е само да харесате фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/hotelzamuka

До скоро хирургичната блефаропластика беше единствения метод за отстраняване на излишната кожа на горния и стягане на долния клепач. Добрата новина е, че в България се появи съвършено нова апаратура – Plasma Beauty Technology ( Plasma BT), революционна, патентована технология, която отваря нови хоризонти и възможности в естетичната медицина. Тя е първото устройство в света, което предлага комбинирано използване на  хирургичните и естетичните възможности на плазма технологията

 

Чрез не-хирургичната блефаропластика с Plasma Beauty Technology (Plasma BT) се избягват всички рискове, свързани с традиционната хирургическа намеса – без рязане и остраняване на излишната кожа или мастна тъкан, без модифициране на орбикуларния мускул. Процедурата е по-бърза и безопасна от традиционната блефаропластика. Тя е добра възможност и за пациенти, които не желаят да се подложат на класическа операция, а имат показания за лифтинг на клепачите. Освен всичко тя позволява извършване на допълнителна корекция след процедурата, за разлика от хирургичната блефаропластика.

Техниката за блефаропластика на Plasma Surgical ™ е определена като “динамична”, тъй като не нарушава движението на клепачите по време и непосредствено след процедурата.

Върху кожата на третираната зона се появяват миниатюрни крусти, които отпадат до 10 дни. В първите няколко дни има оток и пациентите изпитват известен дискомфорт. В зависимост от степента на отпускане и  обема на излишната кожа  могат да се извършат 1-3 процедури с интервал от 30 дни, като постигнатият финален резултат се запазва до 2 години.

Продължителност на процедурата: около 60 мин.

Препоръчителна възраст на пациента: между 30 и 70г.

Степен на болезненост: ниска, предвид че през цялото време се прилага локална упойка на зоната.

Резултати: Наблюдават се след около 2-3 до 6 седмици. След самата процедура е необходимо технологично време за това кожата да се възстанови и колагена да започне сам да се регенира

Необходим брой процедури: между 2 и 4. След консултация със специалист е възможно 1 процедура да е напълно достатъчна.

Цена на консултация: БЕЗПЛАТНО

Цена на процедура за горен клепач: 130 лв.

Цена на процедура за долен клепач: 130 лв.

Комбинирана цена за плазма лифтинг на горен и долен клепач: 220 лв.

Цените са за работа върху двете очи и са с включена отстъпка от 50 % само за записвания през сайта на хотел "ЗАМЪКА" с код #ПриятелНаЗамъка. Процедурите ще се извършват на 18.10.2020г. Не забравяйте да запишете своя час своевременно, местата са ограничени: 0888 437 987

Не се колебайте да ни пишете за да разберете кои са следващите дати, на които Снежи ще бъде отново гост на гр.Царево и хотел "Замъка".

Процедурите се извършват от външен специалист в областта на козметиката, естетиката и дерматологията: Снежана Димитрова. Хотел "Замъка" е домакин на феята с вълшебни ръце, но не носи отговорност за качеството на процедурите или за евентуални рекламации.

 


Начало /  / Plasma Beauty Technology