’отел «амъка ÷арево

»нжектиране на филър в устните

Ќа 18.10.2020, —нежана ƒимитрова - фе€та с вълшебна спринцовка и ALIAXIN® ще прав€т чудеса в хотел "«амъка". 

«а всички #ѕри€телЌа«амъка ще има ѕ–ќћќ цени с 50% отстъпка.

ƒостатъчно е само да харесате фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/hotelzamuka

»талианските продукти ALIAXIN® са решение за ц€лостно подмлад€ване, подчертаващи естествената красота, за хармонични и балансирани естетични резултати.

¬ъзстанов€ва естествени€ овал, пълнотата и симетри€та на лицеви€ контур, връща тонуса на кожата, укрепва еластичността и поддържа хидратаци€та. Tова са естетичните и терапевтични резултати, които ALIAXIN® гарантира.

ALIAXIN® има естествен лифтинг ефект, съчетан с биологично действие, стимулиращо възстанов€ването на колагеновите структури на дермата. ѕродукта е с дълготраен ефект и гаранци€ за безопасност / повече от 17г е на пазара и до момента н€ма установени странични ефекти /.

„етири различни формули-GP,FL,SR,EV, със специфични високоеластични свойства, създадени по изследвани€ на IBSA, за постигане на максимална клинична ефективност, чрез комбинаци€ от хиалуронови киселини, с различно молекулно тегло и различна степен на омрежване. —нежана ƒимитрова ще ¬и представи:

 

ALIAXIN® FL – LIPS – OЅ≈ћ »  ќЌ“”– Ќј ”—“Ќ»“≈

—тегнати и хармонично оформени устни. ≈стествена красота и младост.

  • ”стни ъгли (устни комисури)
  • ѕериорални бръчки

ќчертава на контура пигментни€ ръб на устните и увеличава обема. »деален вискозитет, гарантиращ хомогенно разпространение в устната лигавица.

÷ена на процедурата 650 лв.за 1мл., за #ѕри€телЌа«амъка цената е 300 лв. за 1мл. / може да бъде поставен по 1/2 през две седмици /

Ќие от хотел "«амъка" осигур€ваме пълно съдействие на специални€ ни гост —нежи ƒимитрова, затова не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информаци€ и записване на час: 0 888 437 987. ’отел "«амъка" е домакин на фе€та с вълшебни ръце и не носи отговорност по рекламации или други финансови претенции.

Ќе се колебайте да ни пишете за да разберете кои са следващите дати, на които —нежи ще бъде отново гост на гр.÷арево и хотел "«амъка"


Ќачало /  / »нжектиране на филър в устните