Хотел Замъка Царево

За нас

 Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, на 250 м от централния плаж и на около 350 м от екзотичния "попски" плаж.

   Хотелът, изграден в средновековен стил от камък и дърво, се състои от основна сграда на 3 жилищни етажа и 2 внушителни кули, съответно на 5 и 7 етажа. На площ около 3000 кв. м са разположени 45 уютни двойни стаи, 5 тройни стаи, 15 удобни апартамента, 3 семейни апартамента с кухненски бокс и 3 луксозни романтични студиа, всичките обзаведени с уникални ръчно изработени мебели в стил Барок и разполагащи с индивидуална климатична система, телефон, кабелна ТВ, мини бар, интернет, тераса.

    Хотелът разполага с изискан ресторант с открита тераса и ВИП зала за индивидуални празненства, който би задоволил всеки вкус. На площ от 1500 кв. м са разположени фитнес зала, сауна, джакузи, вътрешен басейн и др.

   На територията на комплекса, сред природата, е изграден атрактивен детски кът.

   В непосредствена близост до външния басейн е разположен бар тип "Хавайка", който предлага класически и екзотични напитки и коктейли.

   Сред богата зеленина са ситуирани параклис и беседка, подходящи както за романтични бракосъчетания, така и за кръщенета.


Начало / За нас