Хотел Замъка Царево

В предстоящите почивни дни между февруари и март- 28.02-03.03.2015, Ангелите и ние- Милуш и Деси, искаме да ви поканим на ритрийт в град Царево. В рамките на 4-те почивни дни ще проведем А, Б, В и Г модул на практическия курс Акашови записи и заедно ще се настроим на високите вибрации на Любовта, Хармонията, Мира и Радостта.

Планирали сме разнообразна програма на закрито и открито, упражнения, настройки, медитации, практики и работа с Акашовите записи. Чрез работата си с тях може да постигнете трансформиране на всички нива в живота, да постигнете личностно съзряване, осъзнаване, овластяване и разширяване на съзнанието.

Ще обединим почивката си със зареждането на високите енергии във всички тела. Полето на Акашовите записи и Ангелите притежават способността да сътворяват реалност отвъд нашите представи и ограничения, така че отделяйки се от напрегнатото ежедневие заедно ще се потопим магията на Дома- Акашовите записи, където ще съ-творим с тях своята реалност на Благоденствие.

Това ще бъдат дни на ритрийт както за тялото, така и за душата, в които може да подарите на себе си , а и на близките си (моля, прочетете по-долу, за възможностите за почивка без посещение на семинара) едно по-дълбоко преживяване на Аза и откриване на дълбоките пластове на Потенциалите, които притежаваме.

Спрямо нивото ви на работа с Акашовите записи може да се включите само в някой от модулите (пр. завършили сте А и Б модул, и се включвате в В и Г), а престоя ви в хотела може да бъде и по-дълъг- спрямо вашето желание.


Начало /  /  / Повече информация относно предстоящия курс