Хотел Замъка Царево

Коментари

 1. Sofia and Ivan from Florida
  Sofia and Ivan from Florida

  Съобщение...

 2. Мартин
  Мартин

  Съобщение...

 3. Тошо и Галя от Варна
  Тошо и Галя от Варна

  Съобщение...

 4. Вальо и Мая
  Вальо и Мая
  Релакс на макс. Тихо спокойно стилно и чисто. Дори ни готвеха по заявка неща извън менюто. Персонално отношение към капризите ни и не ни излезе солено.
 5. Елеонора Павлова
  Елеонора Павлова
  Този сезон идваме вече два пъти. Чудесно място с многа усмихнат и лъчезарен персонал и прекрасна домашна кухня. Централния плаж не е добра алтернатива за плаж но пък басейна е чудесен и Арапя не е никак далеч. Благодарим на управителката и на целия екип за чудесния ни престой.
 6. Гергана Петрова
  Гергана Петрова
  От 3г почиваме тук, тази година надминахте себе си. Поздравления за готвача, кухнята никога не е била толкова разнообразна и вкусна. Ще се видим догодина :)
 7. Деси и Краси
  Деси и Краси
  Много харесахме хотел Замъка. Приказно място! Останахме очаровани!
 8. Даниела
  Даниела
  Прекарах си чудесно в хотела! Искам да кажа, че това е едно прекрасно местенце за отдих. Чудесно отношение от страна на персонала. Това са ведри, усмихнати хора. Всичко беше прекрасно!
 9. Сем. Петрови
  Сем. Петрови
  Здравейте! Искаме да изкажем изцяло хубавите си впечатления от хотела! Успяхме да си починем за няколко дни чудесно и да хапнем великолепна храна! Ще дойдем пак при първа възможност, да знаете, независимо от сезона. Поздрави и успех от сем, Петрови!
 10. Слав
  Слав
  Идеалното място за почивка! Налага ми се често да идвам до Царево по работа и да имам по 2-3 дни, които са ми свободни като промеждутък. Така че очаквайте ме като редовен посетител :). Насладих се на вкусна храна, на чудесен персонал и ще ви препоръчвам на приятели като идват към морето.
 11. Яница Павлова
  Яница Павлова
  Хотелът е с чудесно местоположение. Персоналът беше винаги усмихнат и любезен. С удоволствие бихме ви посетили отново!
 12. сем. Якови и сем. Иванови
  сем. Якови и сем. Иванови
  Престоят ни във Вашия хотел направи ваканцията ни чудесна. Усмихнатият и любезен персонал допринесе за една прекрасна почивка. Благодарим Ви от сърце!
 13. Анастасия и Владимир Стоянови
  Анастасия и Владимир Стоянови
  Почивката в това прекрасно място е едно великолепно преживяване. Очаровани сме от персонала, много любезни и мили хора. Желаем им успех!
 14. изкарахме страхотно! Благодарим на целия персонал за прекрасното обслужване! Вая, Даниела и Наско
 15. Петя Димитрова и Симеон Велев
  Петя Димитрова и Симеон Велев
  Престоя в хотел "Замъка", кухнята, обслужването, настаняването и изобщо всичко беше прекрасно! Изкарахме една незабравима почивка! пак ще дойдем! Благодарим на целия персонал!
 16. Искра и Кирил
  Искра и Кирил
  Изкарахме си страхотно! Благодарим за любезността и отзивчивостта!
 17. Пейчева
  Пейчева
  Прекрасно място за почивка. Ведър, млад, усмихнат и отзивчив персонал.Чист и подреден хотел в бутиков стил, от който лъха класа и стил.Уюта и спокойствието са гарантирани, храната е супер, цените са прилични. Почивам в този хотел вече три лета и горещо го препоръчвам! До другото лято!
 18. Димитър и Ани
  Димитър и Ани
  Много сме доволни от целият персонал и колектив. Любезни хора с добро излъчване и отношение към гостите. Изкарахме си прекрасно и се надяваме пак да се видим!
 19. Мартин
  Мартин
  Мястото е особено удачно за почивка дори в междинните сезони- юни, септември и октомври.
 20. Иван Григоров
  Иван Григоров
  Харесва ми хотела, обслужването е прилично и цените са добри.
 21. Искрен Каменов
  Искрен Каменов
  Много приятен хотел, препоръчвам го!
 22. Кристиан Драгнев
  Кристиан Драгнев
  Бях на почивка в хотел Замъка в Царево. Хотела е супер. Обслужването е на доста високо ниво. Останах приятно изненадан, както от хотела, така и от град Царево.

Начало / Мнения