Хотел Замъка Царево

Сватбени тържества

 

 

Колкото и добре да живее човек, все някога се жени!
Независимо дали планирате малка или голяма сватба – екипът на Хотел Замъка ще се погрижи да превърне този специален за Вас ден в едно незабравимо преживяване и скъп спомен. Денят на Вашата сватба трябва да бъде съвършен от заветното „ДА“ до края на нощта. Съчетанието  между нашето изключително внимание към детайла и вашите желания са нещата, които ще ни помагнат да превърнем вашия специален ден в уникален!

 

 1. Сватбен ритуал
  Хотел Замъка предлага възможност за практично провеждане на изнесен ритуала в рамките на комплекса и възможност да посрещнете всичките ви гости. Младоженците могат да избират между няколко локации за провеждане на тяхното сватбено тържество. За вас можем да организираме красива церемония в ресторанта на хотела с възможност за настаняване до 130 човека или на прилежаща външна тераса с възможност за настаняване до 60 човека. През топлите месеци от годината, зоната около външния басейн може да се превърне в най-романтичния декор за сватбения ви ден. Разполагаме и с обособено място за сватбени церемонии сред богатата зеленина в градината, където са ситуирани параклисът "Св. Николай Чудотворец" и екзотична беседка, подходящи за романтични бракосъчетания.

 2. Меню
  Различните варианти на менюта, които предлагаме съчетават изобилие от любими вкусове и богата селекция питиета. Те ще бъдат елегантно поднесено с индивидуално сервиране. Възможно е да се изготвят и менюта съобразени изцяло с личните ви предпочитания. При желание от ваша страна, нашите готвачи ще предоставят и детско меню както и такива за гости вегетарианци или вегани.

        Предлагаме допълнителни възможности за:

 • Предварителна дегустация на подбраното сватбено меню
 • Внасяне на напитки от клиента (срещу допълнително заплащане)
 • Внасяне на сватбена торта (със сертификат) 
 • Поднасяне на Welcome drink (срещу допълнително заплащане)
 • Долащане за допълнителните часове (overtime), като цените варират

 

   III. Като комплимент към нашите младоженци хотел Замъка предлага:

 • БЕЗПЛАТНО настаняване на младоженците в апартамент в сватбената нощ с включена закуска
 • Ваучер за БЕЗПЛАТНА нощувка, по случай първата годишнина от сватбата, с включена закуска
 • Подходяща украса /подарък от нас/
 • Преференциални цени за настаняване на гостите;
 • Късно напускане на стаите

 

   IV. Съдействаме:

 • В случай че се нуждаете от наемането на професионален фотограф, който да заснеме най-незабравимите ви моменти
 • При наемането на сватбен дисководещ или екип от водещ(а) + дисководещ, който да забавляват Вас и гостите ви до последния танц

 

При нас атмосферата е завладяваща, стаите – примамливо уютни, менюто – съчетаващо любимите,традиционни вкусове на едно място, а разнообразието от занимания и развлечения – богато. Екипът ни е подготвен да се погрижи за всички детайли, така че да се чувствате специални.
За нас ще бъде удоволствие да осъществим мечтата ви за красива и неповторима сватба!
Не се колебайте,свържете се с нас,за да изготвим индивидуална оферта,отговаряща на Вашите най-съкровени очаквания.


Начало /  / Сватбени тържества